Program


2Cellos
2

2Cellos

Nakon što su proveli poslednjih deset godina zajedno kao 2CELLOS, objavili šest studijskih albuma, skupili milijarde strimova, nastupili na kultnim lokacijama širom sveta i prodali skoro milion karata za svoje električne nastupe uživo, duo Luka Šulić i HAUSER danas najavljuju sledeći deo svetske turneje i otkrivaju da će 2022.  više

Trenutni događajiNAPOMENA: Prodaja ulaznica za ložu je moguća samo na zahtev, koji je potrebno poslati na email: callcenter@tickets.rs.

 


 

 2CELLOS na proleće u Beogradu!
- najavljena druga, evropska etapa njihove poslednje svetske turneje -

Nakon što su proveli poslednjih deset godina zajedno kao 2CELLOS, objavili šest studijskih albuma, skupili milijarde strimova, nastupili na kultnim lokacijama širom sveta i prodali skoro milion karata za svoje električne nastupe uživo, duo Luka Šulić i HAUSER danas najavljuju sledeći deo svetske turneje i otkrivaju da će 2022. biti poslednja zajednička turneja pod nazivom 2CELLOS.

Beogradski koncert sastava 2CELLOS održaće se 23. maja 2022. godine u Štark Areni. Ulaznice za koncert biće u prodaji preko mreže Ticket Vision / www.tickets.rs od petka, 10. septembra od 10 sati.


Dvojac kaže:

"Ova turneja je vrhunac svega što smo postigli kao 2CELLOS. Ovo će biti naši najveći koncerti, koje sviramo pred najviše publike. Zajedno smo se popeli na planinu i dostigli vrhunac onoga što možemo zajedno. Sve što smo dosad naučili zajedničkim sviranjem, utkaćemo u ove datume. Biće intenzivni, biće snažni, biće dirljivi, biće emotivni. Uložićemo sve u njih - a onda možemo ostaviti 2CELLOS na miru. Jeste li spremni za slavlje sa nama?!"

2CELLOS je eklektična, internacionalna senzacija koju čine dva klasično obučena violončelista koji su stekli viralnu slavu na jutjubu video izvođenjem „Smooth Criminal“ Majkla Džeksona 2011. godine. Duo, Luka Šulić i HAUSER, od tada su stekli ime svojim električnim i dinamičnim stilom sviranja. Zajedno, 2CELLOS su prikupili neverovatne 1,3 milijarde jutjub pregleda, 5,5 miliona pretplatnika na jutjubu, 1 milijardu strimova, i prodali skoro 1 milion ulaznica. 2CELLOS su podigli violončelo na neslućene visine jer njihov stil potpisuje rušenje granica između muzičkih žanrova, od klasične i filmske muzike, do popa i roka. Poznati po svojim električnim nastupima uživo, 2CELLOS su rasprodali koncerte širom sveta na kultnim mestima, uključujući njujorški Radio City Music Hall, londonski Royal Albert Hall i Sidnejsku operu. Da nabrojimo samo neke - dvojac je nastupio zajedno sa muzičkim velikanima Stivenom Tajlerom, Andreom Bočelijem, Džordžem Majkolom, sa grupama Red Hot Chili Peppers, Queens of the Stone Age. Takođe, kultni pevač Elton Džon je izabrao 2CELLOS i za predgrupu i za deo svog benda na koncertima. 2CELLOS ove godine proslavljaju desetu godišnjicu rada i vredno rade na tome da nastave da dosežu nove stratosfere.

 

Platinum VIP 29500 RSD

M&G photo opp (possibly with a plexiglass)

Group welcome from 2CELLOS and brief Q&A

Souvenir Laminate

Signed limited edition print

Limited edition programme

 

Premium VIP 18000 RSD

Souvenir Laminate

Limited edition print

Limited edition programme

plus one extra merch item (but not a t shirt due to sizing issues)

 

 

Evropska turneja 2022. godine:

11. maj – Budimpešta

12. maj – Beč

13. maj – Lodž

15. maj – Minhen

16. maj – Berlin

18. maj – Prag

20. maj – Milan

23. maj – Beograd

25. maj – Ljubljana

28. maj – Amsterdam

29. maj – Pariz

31. maj – Brisel

2. jun – London

Izvor: Charm Music Serbia

Preporuka


Nakon što su proveli poslednjih deset godina zajedno kao 2CELLOS, objavili šest studijskih albuma, skupili milijarde strimova, nastupili na kultnim…

ANDRE RIEU SE VRAĆA PRED SRPSKU PUBLIKU! Megapopularni dirigent i virtuoz na violini i njegov Johann Strauss Orchestra najavili su…

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica (e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.